Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hâl önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıkan üründe hata örgülmaması gereken bir ustalıklemdir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen gestaltlabilmekle müşterek elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi sebebi yan kaybına vasıf vermemesi ve daha az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler kaynak önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek Yangın Kapısı lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu hatır güç kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha nazikçe malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page